Roihupellon Bändikoulu 10 v. juhlakonsertti

ROIHUPELLON BÄNDIKOULU 10 VUOTTA JUHLAKONSERTTI – OMIEN BIISIEN ILTA

Roihupellon Bändikoulu järjestää 10v. juhlavuoden kunniaksi ”Omien biisien illan” Musiikkiteatteri Kapsäkissä sunnuntaina 19.5.2019 klo 18:00.

Bändikoulun oppilaat ovat juhlavuoden kunniaksi säveltäneet, sanoittaneet ja äänittäneet omia biisejä, jotka julkaistaan digitaalisissa suoratoistopalveluissa kevään lopulla. Kapsäkissä kuullaan näiden biisien ensiesitykset.

Konsertissa esiintyvät kaikenikäiset oppilaat muskarilaisista aikuisbändeihin. Luvassa on jäämeri-instrumentaalimusiikkia, co-write popbiisejä luonnonsuojelusta, rap-musiikkia tietokonetaustoilla ja biletysbiisejä hyvästä fiiliksestä!
Sanoitusten aiheina ovat koulupäivät, välitunnit, arkinen elämä, luonto, ystävyys ja tietenkin rakkaus.

Tervetuloa juhlimaan Roihupellon Bändikoulun synttäreitä ja kuuntelemaan mahtavia uusia biisejä!

Lipunmyynti lippu.fi